Waar ben je naar op zoek?

Boskalis Nederland / Inland infra

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei -of zand- staan maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland! Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Uitmuntend op land en water

Boskalis Nederland is specialist op land en water.  We ontwerpen en realiseren innovatieve en duurzame oplossingen voor omvangrijke gebiedsontwikkelingen en kust- en oeververdediging. Zo houden we Nederland veilig en droog. We werken aan het verbreden van rivieren zoals de Maas, het versterken van dijken zoals Markermeerdijken en het creëren van overstroomgebieden zoals in Kampen en Dronten. Of we voeren kustbescherming uit zoals bij Texel. We werken aan de ontwikkeling van diverse Nederlandse kustgebieden en zeehavens. De Tweede Maasvlakte is een voorbeeld van de aanleg van haveneilanden en kadeterreinen.

Onze infraprojecten op land zijn eveneens indrukwekkend. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we grote projecten zoals de wegenuitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere. De Buitenring Parkstad Limburg is ook een mooi voorbeeld. We voeren jaarlijks groot onderhoud uit aan de Nederlandse autowegen zoals onlangs aan de N3 bij Dordrecht. Naast grote infrastructurele projecten zijn we ook duurzaam actief met wegenprojecten die meer impact hebben op het provinciale wegennet. We bouwen civiele constructies bijvoorbeeld kunstwerken zoals de met de groene omgeving ingepaste bruggen van het traject N69 bij Valkenswaard. Of de verdiepte tunnels en het station voor de metrolijn Hoek van Holland. Ons vakspecialisme is in elk project terug te vinden. Kennis en kunde in ontwerp, engineering, constructie en grondwerk gecombineerd met specialismes als grondstoffen, duurzaamheid, omgeving en ecologie. 


Aandacht voor onze omgeving

We zijn trots op al onze projecten. In het bijzonder op de aanleg van Marker Wadden. Marker Wadden is een groot project dat zorgt voor het natuurherstel van het Markermeer. Door de aanleg van natuureilanden met zand, klei en slib uit het Markermeer is nieuwe natuur tot ontwikkeling gekomen, zowel onder als boven water. Met natuurbouwprojecten dragen we bij aan het herstellen en verbeteren van de Nederlandse natuur en biodiversiteit. Specialistisch maatwerk waar onze ecologen op een professionele wijze voortdurend mee bezig zijn.                                  

Ready to make your mark?

De projecten waar je aan werkt, verbeteren het Nederlandse landschap. We markeren de landkaart en maken ons land bereikbaarder, veiliger en creëren een betere leefomgeving. Bij de start van elk project stellen we een eigen team van professionals samen. Gecombineerd met onze aandacht voor teamontwikkeling zorgt dit voor een werkomgeving waarin jij samen met je collega’s optimaal kunt presteren en groeien. Want ben je bij Boskalis aan boord dan zijn de mogelijkheden en kansen voor jouw loopbaan groots. Ben jij er klaar voor? 


Onze vacatures

Bekijk hieronder onze laatste vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je hier. Zit er nu niet bij wat je zoekt? Maak dan een jobalert aan onder aan de pagina.

Job alert

Op dit moment kun je niet solliciteren voor ons traineeship. Maak een job alert aan door jouw zoekcriteria in te vullen zodat je een seintje krijgt al we weer gaan werven.

Inschrijven